Wednesday, March 17, 2010

Lady Gaga'nın yeni klibinde Tarantino göndermeleri!

Lady Gaga'nın yeni video klibine 9 dakikanın üzerindeki süresiyle bir kısa film de demek mümkün, ancak klibin asıl dikkat çeken yönü Tarantino filmlerine yapılan bariz göndermeler! Klip, Lady Gaga'nın kişiliği gibi oldukça rahatsız, Beyonce de eşlik etmiş kendisine bu klipte, iyi de etmiş! :-) Videoyu izleyelim sonra göndermeler kısmına geçeriz:

DİKKAT: Bolca erotizm içermektedir, kalbi olan izlemesin! :-p


  1. Kill Bill'den ''Pussy Wagon'' Klipte kullanılan ''Pussy Wagon'', Kill Bill Vol.1' de Uma Thurman'ın kullandığı araç! Hatta Lady Gaga'ya bu aracı kullanma fikrini bizzat Tarantino vermiş!

  2. Beyonce'nin takma adı ''Honey Bee'' Pulp Fiction'daki ünlü restoran sahnesini ve Tim Roth'un kız arkadaşına ''Honey Bunny'' diye seslenmesini herkes hatırlıyordur heralde.

  3. ''To be continued'' Klibin sonundaki bu yazı da John Travolta'nın Pulp Fiction'daki ünlü repliğini hatırlatıyor.

  4. Alçıdan yapılmış topuklu ayakkabılar Bu da açık bir Inglorious Basterds göndermesi, Diane Kruger baloya mermi yarasını saklamak için bu şekilde katılıyordu hatırlarsanız.

  5. Kırmızı gölgeli sarı yazı karakteri Tarantino'nun filmlerinde sıkça kullandığı bir başka öğe.
Şarkıdan hiç bahsetmedim dikkat ederseniz, şarkı görüntülere güzel bir fon teşkil etmiş diyelim ve böylece sıyrılalım işin içinden..Arıza insan Lady Gaga, bir diğer sansasyonların insanı olan Madonna'nın izinde hızla ilerliyor..To be continued...

No comments:

Post a Comment